Фондация Звезда на Надеждата

ПРОЕКТИ

Къща "Надежда"

Къща „Надежда“ е място на сигурност, приемане и любов! Тук се настаняват младежи напуснали социалните структури и центрове след навършване на 18 години. Когато дойдат в Къща „Надежда“, те започват един нов етап от техния живот.

Сътворено с любов! От нас - за вас!

Ръчно изработени от нас сувенири и подаръци!

Можете да поръчате като заявите бройки от избраните от Вас  като ни пишете на:starofhopebulgaria@gmail.com

Щастливи усмивки

„Щастливи усмивки“ е проект, който извиква усмивки на деца в социално неравностойно положение, лишени от родителска грижа, в крайна бедност или с увреждания! Лагерите, образователните проекти, партитата и веселите разходки са само част от щастливите мигове, които споделяме с нашите малки приятели!

Бъдеще и надежда

„Бъдеще и Надежда“ е социален проект на Фондация „Звезда на надеждата“, който има за цел активно и дългосрочно да подкрепя пълнолетни лица, които са в социално неравностойно положение и водят относително самостоятелен начин на живот в социално, етническо и интелектуално неравностойно положение.

Дневен център за младежи с увреждания

„Дневен Център за Младежи с Увреждания“ е основан, за да дарява любов и надежда. Всеки младеж, различен или странен, трябва да намери място, където да е приет, да има приятели, да твори и да живее като част от общността, в която е.

Арт терапия

Основната цел на терапията чрез изкуство е да се поддържа добро емоционално и психично здраве. Арт заниманията са много подходящ  начин за себеизразяване, релакс и споделяне на чувства. Ефектът е положителен при всички сесии, особено при поведенческо-психологически проблеми.

Scroll to Top